Nikola Papak u žiriju Mark Awards

Nikola Papak, New Business Director, Two Rivers, izabran je za člana žirija Mark Awards nagrada, kojima strukovni portal Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da da svoj doprinos unapređenju i razvoju struke u Srbiji.


Za razliku od drugih strukovnih nagrada na tržištu Srbije koje nagrađuju najuspešnije timove i projekte, Mark Awards nagrade biće dodeljene pojedincima za lične poslovne i profesionalne uspehe, odnosno pojedincima koji su ostavili trag na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji u prethodnom periodu.


Cilj Mark Awards nagrade jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda.


Žiri Mark Awards čini 15 uglednih profesionalaca – direktora kompanija, direktora kreativnih, PR i digitalnih agencija, kao i jedan predstavnik organizatora, odnosno strukovnog medija iz Srbije.


Više informacija pronađite na sajtu https://mark-awards.rs/